perjantai 12. syyskuuta 2014

Toko treenit jatkuvat hallissa

Eilen oli ensimmäiset hallikauden toko -treenit ja voi vitsi että olikin kivaa. Tulee jotenkin sellainen rytmi taas tokoon mikä oli kesällä vähän hukassa kun agilitytreenit menivät aina tokon päälle. 

Viikon päästä meillä on tokon piirimestaruuskisat jonne osallistumme osana Porskin joukkuettä. Luokka meillä on AVO ja odotan oikein innolla että päästään pitkästä aikaa kisaamaan. Pitkään olin sitä mieltä että avoon ei enää osallistuta mutta kun seuruu pikkuhiljaa on mennyt eteenpäin niin tuli ajatus että jos sittenkin haettaisiin kisakokemusta. Tekisi varmasti hyvää meille molemmille saada useampia kokeita alle ennen ylempiä luokkia. Voittajan liikkeet sinänsä alkavat hyvin muotoutua ja nyt syksyn aikana olisi tarkoitus niitä viimeistellä ja hioa. Luokka itsessään on kuitenkin sen verran iso kokonaisuus että kokemus ja varmuus on parempi hakea alemmasta luokasta. Josko sen TK2:n vaikka saisi :)


Avon liikkeet ovat muuten hallussa mutta pieniä muttia siellä eksyy edelleen matkan varrelle. Esim. paikkamakuun perusasennon pitäminen on osoittautunut vaikeaksi jos Maisan mieliala vähänkään laskee. Se ei ennakoi mutta kokee tilanteen semmoisena että toivoo maan nielevän ;) Tätä aletaan nyt joka treeneissä harjoittelemaan, se on jotenkin unohtunut. Eli siis ihan kehäänmeno -treeniä siis. Ja perusasennossa ryhdikkäänä olemista.


Kehääntulotarkastuksen kanssa ollaan selkeesti edetty ja olen saanut Maisan pysymään seisaallaan tuomarin tarkastaessa. Myös noudon vauhti ja palautus perusasentoon ovat parantuneet. Hyppyä jouduttiin hiomaan muutamaan kertaan koska ei olla avo-hyppyä tehty yli puoleen vuoteen ;)


Ehkä tää meidän toko-ura tästä liikahtaa taas eteenpäin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti