sunnuntai 16. elokuuta 2015

Pennut 2 viikkoa

Ihan pikaisesti tulee pennuilla 2 viikkoa täyteen ja voi hurjaa miten ovat kasvaneet ja kehittyneet. Tuntuvat kasvavan ihan silmissä. Jokaisella on painoa nyt reippaasti yli kilon.

Tällä toisella viikolla pennut ovat alkaneet liikkua huomattavasti enemmän ja jokainen nousee välillä kävelemään neljällä jalalla ryömimisen sijaan. Ääntä kuuluu myös enemmän kun yritetään haukkua, murista, ulvoa ja vaikka mitä. Kuulostaa melko hassulta vielä tässä vaiheessa ;) Eilen illalla Jack tupsahti pentulaatikon kulkuaukosta ulos joten korotuspala tulee nyt tarpeelliseksi.

Maisa hoitaa pentuja tunnollisesti, on hienoa seurata sen äidin vaistoja. Se tunnistaa pentujen nälän välittömästi ja syöttää sekä putsaa pennut ahkerasti. Muutoin Maisa on jo paljolti perheen touhuissa mukana ja kaipaa selvästi vähän aktiviteettia. Olenkin touhuillut sen kanssa kerran päivässä jotain kahden kesken, nauttii ihan suunnattomasti. Seuruupätkiäkin on otettu ja toinen oikein liimautuu mun reiteen kiinni, on se ihana! Vielä ollaan ihan kevyellä linjalla, kovin kauas kotoa emme ole menneet lenkillekään.

Silmät alkavat nyt rakoilla pennuilla, Elizabethin silmät ovat auenneet vauhdikkaimmin ja ovat nyt jo puoliksi auki <3

Suunnittelin että kuun vaihteessa kun pennut tulevat 4 viikkoa, ovat vieraat tervetulleita pentuja katsomaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti