lauantai 15. huhtikuuta 2017

Aika sanoa heippa, nähdään pian!

Uskomattoman nopeasti tämä aika on mennyt ja pienten chilien on aika matkustaa omien ihmistensä luo ja aloittaa maailman valloitus.

Dream Begins Bolivian Rainbow "Enni"


Enni haettiin kotiin ensimmäisenä ja tulee olemaan osa Hannan ja Juhan perhettä Askolassa. Ennistä tulee kaikkien pusuttelujen, hemmottelujen, leikkien ja jekkujen lomassa todennäköisesti myös pätevä toko- ja agilitykoira. Dream Begins Big Jim "Frido"


Frido lensi pesästä seuraavana ja muutti asumaan Noormarkkuun Pian ja perheen luo. Tämä poitsu täyttää varmasti isoa koloa koiraystävissä ja tuo toivottavasti perheelleen paljon mukavia hetkiä ja muistoja. Frido pääsee tulevaisuudessa pätemään ainakin toko- ja agilitykentille.
Dream Begins Lemon Drop "Lennu"


Lennu muutti Annin luokse Ulvilaan ja tulee saamaan monta hirnuvaa ystävää. Tallitouhujen ja halauksien lisäksi tämä kaksikko keskittyy pk-harrastuksiin :) 
Dream Begins Tiger Teeth "Toivo"


Toivo-tiikeripentu lähti Anskun ja Askon matkaan kohti Savonlinnaa ja pääsee asustamaan maalle Una -malin kaveriksi. Ansku on intohimoinen agilityharrastaja joten ne kuviot tokotreenin myötä tulevat varmasti Toivolle tutuiksi :)Dream Begins Sugar Rush "Iisa"


Iisa matkustaa Vaasaan Ullan perheeseen ja tulee siellä varmasti ihastuttamaan pörröisellä turkillaan ja reippaalla luonteellaan. Ulla on intohimoinen pelastuskoira-harrastaja ja niihin touhuihin pääsee Iisakin mukaan pienestä pitäen :)
Dream Begins Fire Flame "Messi"


Messi, nipsupikkuinen matkasi Katariinan perheen luo Tampereelle ja tulee siellä olemaan kauan kaivattu koiraystävä ja harrastuskaveri <3 Tämä pieni ruskea-poika tulee varmasti olemaan rakastettu perheenjäsen ja nokkelan pätevä monessa harrastuslajissa.Dream Begins Biker Billy "Ässä"


Täplä-mies eli Pikku-Tuli eli Ässä hyppäsi Sannan ja Jonin kyytiin ja matkustaa Pohjois-Pohjanmaalle pitkään haaveilluksi perheenjäseneksi. Sanna on harrastanut mm. agilitya ja tokoa dalmatialaistensa kanssa ja nyt oli aika pienen bordercolliepojan. Hei hei Ässä, olehan pätevä ja reipas poika! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti