sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Ja niin lähtivät myös siskokset

Ja niin lähtivät myös kaksi viimeistä huiskahäntää kotimatkalle ja omien ihmistensä luo <3 Talo hiljeni ja ikävä on kova mutta toivottavasti kuullaan ja nähdään pian.

Dream Begins Aubrey "Liekki"


Mustakorva Pikku-My, Pikku-Tuli eli Liekki lähti tänään kohti Kauhajokea Riikan perheen kovasti kaivatuksi jäseneksi ja Wiki-koiran koira-kaveriksi. Liekki on myös osa Myytin-jengiä eli terveiset ja onnittelut myös Jessicalle! :) Liekki tulee varmasti olemaan erinomainen ja pippurinen perheenjäsen ja harrastuskaveri niin toko- kuin pk-kentilläkin.Dream Begins Black Pearl "Windy"


Ja viimeisenä helmenä pohjalla musta tyttönen Windy joka muutti asumaan tuohon Porvoonjoen toiselle puolelle Tarun ja Pekan perheeseen ja Pihka -bordercollien sekä vuohien kaveriksi. Windy on kyllä niin rento tyttö että veteli ennen lähtöään 1,5-tuntia päiväunia poikani kainalossa. Windyn varalle on punottu pelastuskoirajuonia ja sille onkin jo paikka peto-ryhmässä odottamassa. Niiden lisäksi Tarun tyttärellä Oonalla on varmaan agilitysuunnitelmia ja pojalla Teemulla ehkä canicross-kaverille tarvetta. Onneksi perheessä on muitakin koiria joten nyt riittää jokaiselle harrastuskavereita :-D Ei kommentteja:

Lähetä kommentti